Choď na obsah Choď na menu
 


Vianočná akadémia 2013

13. 1. 2014

Len pár dni pred Vianocami sa v obci Mestisko uskutočnil už tretí ročník vianočnej akadémie pod názvom „Aby sa dobro šírilo...“. Organizátorom tohto podujatia bolo občianske združenie Helponko.

 
Koncertom nás sprevádzala moderátorka večera pani Füzeriová a o dobrú atmosféru sa postarali všetci účinkujúci – DFS Brežinky, DFS Hažlinčanka z Hažlína, Laura Füzeriová, klienti IZ Kor-Gym Hertnik a ĽH Kollárovci. Celá akcia sa niesla vo vianočnom duchu a k tomu neodmysliteľne patrí vianočný stromček a sladké vianočné pečivo.
 
Záver programu pri žiare sviečok patril ĽH Kolárovci a piesni Tichá noc v podaní všetkých účinkujúcich. Po koncerte si všetci účinkujúci a pozvaní hostia pochutnali na guľáši, hríbovej „mačanke“, pirohách  a aj  na pravej vianočnej kapustnici.
 
V tomto sviatočnom čase sme nemohli zabudnúť ani na klientov IZ Kor-Gym Hertník, ktorých sme obdarovali balíčkami, aby aj ich sviatky boli aspoň o trochu sladšie a krajšie.
 
Občianske združenie Helponko sa touto cestou chce poďakovať všetkým sponzorom, TV Zemplín a tým, ktorí akokoľvek pomohli – tým, bez ktorých by nebolo možné zorganizovať túto peknú vec.
 
Ďakujeme sponzorom:
 
Juraj Uhrín
 
Ing. Martin Matkobiš IWE
 
MARGON - Martin Gonšenica
 
Juraj Maťaš – pekáreň Šandal
 
Obec Mestisko
 
Družstvo Rovnosť
 
Záhradné centrum Berežná
 
FaLu –  Ľuboš Fabrici
 
Ing .Milan Cocuľa
 
Veľká vďaka patrí aj obci Mestisko za poskytnutie priestorov a tiež za spoluprácu:
 
-  p. Róbertovi Lipinskému za krásny Betlehem, ktorý sa každým rokom rozrastá,
 
-  p. Jozefovi Blaškovi  za poskytnutie vianočného stromčeka,
 
- p. Dušanovi Horochoničovi za osvetlenie,
 
- členkám ružencového bratstva za chutné koláčiky,
 
- p. Ivete Remetovej za prípravu vianočného pohostenia,
 
- za prípravu vianočnej výzdoby a pomoc pri organizovaní manželom Fabriciovým, p. Ivete Slávikovej, Marošovi Chavkovi, Ferovi Tkačovi, Jane Jurčovej, Natalii Rodákovej, manželom Fedorkovičovým a moderátorke večera Rozárii Füzeriovej.
 

Náhľad fotografií zo zložky Vianočná akadémia 2013

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.